Membina Sistem Yang Boleh Bantu Anda Jana Pasif Income Melalui Teknik Super NBI!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera, Farihan Yahya disini. Terima kasih kerana berminat ingin belajar lebih lanjut ilmu Teknik Super NBI ini.

Sebelum itu saya ingin memperkenalkan sedikit latar belakang saya. Saya merupakan Founder IMQ, RMR, KMR, Projek e-Rezeki, Projek Bahtera dan Projek Bahtera Umrah.

 

Farihan Yahya

Saya berpengalaman berbelas tahun dunia traning dan pembangunan insan. Jadi tanpa berlengah lagi, selamat belajar Ilmu Teknik Super NBI dan amalkan ilmu ini sebaik mungkin untuk business anda.

 

ILMU BUSINESS SUPER NBI
================

N - Networking
B - Business
I - Investment

Umum kita ketahui bahawa, Baginda Rasulullah SAW the most complete person yang Allah jadikan sebagai Role Model untuk umat akhir zaman sama ada dari segi akhlak, adab dan sebagainya.
Beliau juga seorang businessman, jeneral tentera, leader, ketua keluarga dan segala-galanya.

Dari segi business begini, baginda memulakan business dengan berdakwah, berdakwah itu bahasa melayu, mat salleh panggil berNETWORKING...baginda Rasulullah SAW menyebarkan ilmu Tauhid dan Esakan Allah dalam perjalanan dakwahnya.

Dalam proses dakwahnya itu, baginda dapat mengenalpasti 4 orang leader yang boleh diharapkan tapi berlainan karakter iaitu Abu Bakar, Omar, Uthman, Ali..

Kemudiannya Rasulullah meletakkan BRANDING, iaitu Khulafah Ar Rasyidin...melalui 4 khalifah tersebut tersebarnya agama Islam seantero dunia melalui platform business. Kalau baginda Rasulullah SAW tidak berNETWORKING, mana mungkin agama Islam sampai kepada kita.

Last sekali, barulah Rasulullah SAW membuat INVESTMENT, dimana beliau inject dana daripada perkahwinan dengan Siti Khadijah ke atas perjuangan beliau dalam menyebarkan agama Islam.

Dalam dunia Business sekarang, ramai daripada usahawan melayu kita tidak mementingkan database atau bernetworking dalam berbusiness..sepatutnya kena membina NETWORKING terlebih dahulu, barulah push BRANDING dan BUSINESS ke dalam Networking yang dibina..bila TRUST sudah dibina di kalangan networking kita, barulah boleh buat apa-apa INVESTMENT(jual apa-apa produk).

Tapi ramai daripada kita ikut formula business SYOK sendiri, iaitu BIN...buat business dan branding dulu, invest kedai setengah juta, tunggu orang datang kat kedai sebab takder networking dan orang tak sedar kewujudan kita. Setahun dua tutup kedai.

Baik, biasanya anda ikut formula NBI atau BIN..??

Nak belajar dan aplikasikan cara bernetworking pada zaman kini sambil buat pasif income dengan mudah??

Saya jemput anda untuk daftar affiliate Projek e-Rezeki.my.

Sila semak email jemputan Pendaftaran e-Rezeki.my di inbox email anda. Di email tersebut ada diberikan link dan langkah untuk pendaftaran.

Kami akan bimbing anda aplikasikan Teknik Super NBI ini SECARA PERCUMA.

Anda bukan sahaja belajar ilmu Super NBI, tetapi anda turut boleh menjana income pasif melalui aplikasikan teknik ini secara sebenar dan mudah.

Produk untuk permulaan asas di platform e-Rezeki.my adalah Workbook Amalan 100 Hari ( Rahsia Magnet Rezeki ) yang dapat selesaikan masalah berikut :

Jika anda turut mengalami masalah ini...

Rezeki tak kunjung tiba
Perniagaan merudum
Selalu tak cukup wang
Kais pagi makan pagi sampai malam

Usah bimbang, Usah Risau

Jom kita belajar tentang Magnet Rezeki Cara Allah

Ingin me RASA inya sendiri?

Cepat2 click untuk dapatkan WORKBOOK AMALAN 100 HARI - Rahsia Magnet Rezeki Cara Allah dan dibimbing oleh saya sendiri dalam group khas di πŸ‘‡πŸ‘‡

 

RMR memang terbaik. Dapat membaiki diri. di samping dapat ilmu banyak and beri kesan yang sangat2 tak sangka. eps dari sudut financial.

Maimunah Ahmad 14 Mac 2019

Bismillah..
Syukur alhamdulillah, perkongsian sahabat2 yang memberi manafaat kepada kita semua. Sesungguhnya yang berada di bumi dan dilangit milik ALLAH SWT, maka untuk merasai nikmat tersebut kembali lah kepada suruhanNYA, panduan melalui ebook RMR.. Selamat Berjaya.

Rozaiza 17 Mac 2019

Saya ingin jadi jutawan kerana Allah Taala. Ingin berinfak tanpa batasan dan menyebarkan agama Allah tanpa sempadan!

Noraidah binti Mad Khalid 16 Mac 2019

Saya sunggu teruja nak joint sebab saya nampak ramai yang berjaya.

Norra bt Salim 20 Mac 2019

Alhamdulillah selepas beramal ebook RMR hutang saya dalam RM10k dapat diselesaikan. Kereta rosak pun Allah permudahkan urusan baiki, yang paling2 penting jiwa saya tak gelisah dah seperti sebelum2 ni.

Nor Azureena 2 Apr 2019

Banyak mengajar saya utk upgrade diri disisiNya, tq sifu utk usaha yg tak putus2 membimbing kami dalam RMR. Sangat2 Rekomended utk sahabat2 sekeliannya.

Hann 16 Mac 2019

Dapatkan ebook RMR+KMR dengan hanya infaq ilmu(Ke Tabung Aktiviti Projek Bahtera) dan anda akan di masukkan dalam Group Whatsapp untuk bimbingan berterusan.

*Pihak admin akan proses jemput anda ke group whatsapp setelah bayaran sumbangan anda disahkan. Sementara dimasukkan ke group whatsapp boleh terus download ebook RMR dan beramal amalan di ebook RMR tersebut. Link untuk download ebook RMR diberikan serta merta setelah bayaran selesai dan link juga turut dihantar ke email anda.