"Mari Saya Tunjukkan Bukti Cara Untuk Memperoleh Rezeki Paling Berkesan Dalam Dunia!"

[Wow-Herd-Effects id=2]
perkongsian RASA 1

Bismillah.

Assalammualaikum & hai

Salam perkenalan, saya Farihan Yahya.

Untuk pengetahuan anda, saya sudah menjalankan perniagaan lebih daripada 15 tahun.

Pelbagai pengalaman rasa jatuh bangun yang telah saya lalui. Melalui pengalaman itu, saya ingin kongsikan dengan anda cara jalan penyelesaian bagi mendapat rezeki melimpah ruah dan tanpa putus. Cara ini, saya sendiri dah lalui dan amalkan.

Bukan saya sahaja telah RASA menerima rezeki seperti ini. Sahabat-sahabat kita yang lain turut sama. Jom baca perkongsian RASA mereka hasil daripada mengamalkan panduan Rahsia Magnet Rezeki(Workbook Rahsia Amalan 100 hari) ini.

Banyak lagi perkongsian dari sahabat-sahabat anda yang telah yakin dan percaya. Mereka telah melalui dan merasakan KEBESARAN ALLAH melalui rezeki yang Allah beri pada mereka. Bertimpa-timpa tanpa di sangka-sangka.

Panduan yang telah saya susun dalam RMR ini sekadar ilmu sahaja. Kekuatan sebenar bukan terletak pada ilmu ini, kekuatan sebenar terletak pada AMALAN DARIPADA ILMU INI.

Semua rezeki datang dengan izin Allah. Kita selesaikan urusan Allah, InsyaAllah Allah selesaikan segala urusan kita.

Baik, yang ini perkongsian RASA terakhir yang saya nak kongsikan dengan anda.

Moga segala perkongsian RASA ini akan membuatkan anda ingin berubah dan yakin akan Rezeki datang dari Allah. Daripada Allah, Untuk Allah, Kerana Allah.

Terima kasih kerana menghayati perkongsian RASA dari sahabat kita yang telah mengamalkan amalan dari Workbook RA100 ini.

Hidup ini singkat, saya sendiri Allah sudah beri RASAi sendiri MATI sewaktu saya koma tahun lepas(2018) selama 5 hari. Ini Allah beri hidup semula, tanggungjawab saya untuk memakmurkan insan, memberi sehabis baik sebelum saya kembali terus kepada NYA.

Anda sampai di perkongsian ini disebabkan Allah yang hadirkan anda disini. Percayalah. Tidak bergerak satu zarah pun melainkan dengan kehendak NYA. Kehendak ALLAH.

Rezeki sebenar Allah hadirkan kepada kita semua, bukan terletak pada wang ringgit. Tetapi pada peluang dan jalan, kerana pada peluang dan jalan itu, akan beroleh bermacam manfaat lain. Harta dan wang hanya sebahagian kecil sahaja.

Anda ingin berubah? Ingin dapatkan segera Workbook Rahsia Amalan 100 hari(RMR) ini?

Infaq hanya RM50 diperlukan dan anda akan dapat Workbook ini beserta BIMBINGAN BERTERUSAN daripada saya seperti sahabat anda diatas.

Klik butang dibawah sekarang.

 

✓ PERCUMA! Ebook Panduan Rahsia Magnet Rezeki(RMR) & Ebook Panduan Survival Semasa Covid-19.

Isi form di bawah untuk dapatkan ebook tersebut:

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

e-Rizq.my will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.