SHOCK SALE  2020!

Miliki Semua Produk Ini Dengan SATU Harga Istimewa!

Jom tengok dan buat pilihan bijak(ini One time Offer!) apakah produk istimewa yang boleh anda miliki:

Kenapa Perlu Dapatkan Semua?

Terus terang, ilmu-ilmu yang dikongsi pada semua ebook ini sebenarnya amatlah bersangkut-paut dengan satu sama lain.

Jika anda hanya membaca dan mengamalkan salah satu ebook, saya yakin bisnes dan diri anda akan nampak kemajuan.

Tetapi untuk mendapat hasil maksimum, anda perlu membaca dan mengamalkan kesemua ilmu dari ebook-ebook ini.

Berapa Pelaburan Anda Pada Hari Ini Untuk Miliki Kesemua Di Atas?

Harga asal: RM50

Ebook ini akan membantu anda untuk:

+ Melaksanakan amalan yang amat dituntut oleh Allah secara mudah dan tersusun

+ Apabila anda mula melaksanakan amalan dalam ebook ini, anda akan rasai sendiri ketenangan jiwa, perubahan hidup yang lebih positif dan diri anda akan menjadi super magnet rezeki.

+ Ebook ini lain dari yang lain, iaitu short, sharp & simple. Tiada meleret-leret, tiada pusing-pusing. Straight to the point terus. Segala amalan dalam ebook ini adalah cara kita untuk ambil perhatian Allah.

 

+ Kekuatan sebenar bukan pada ebook ini, tapi pada amalan anda sejurus sahaja anda baca dan amalkan.

 

 

Harga asal: RM60

Ebook kedua ini pula akan bantu anda untuk:

+ Memudahkan perjalanan hidupan seharian anda dan kelancaran rezeki masuk setiap saat.

+ Ebook ini adalah lanjutan daripada ebook Rahsia Magnet Rezeki(RMR) diatas. Setelah anda amalkan RMR, anda boleh upgrade amalan anda dengan cara yang lebih advance dan mudah. Ilmu tersebut ada dikongsikan ebook Kelancaran Magnet Rezeki(KMR) ini.

+ Sebenarnya apabila anda upgrade amalan anda mengikut panduan dalam KMR ini, sebenarnya anda upgrade hubungan anda lebih rapat dengan Allah. Anda akan rasai ilmu ini akan melengkapkan kehidupan seharian anda.

+ Anda akan rasai sendiri Allah bantu anda setiap hari, setiap saat, dengan itu anda berasa lebih gembira, dan penuh bersyukur kerana ianya terjadi bukan sia-sia.

 

 

Harga asal: RM190

Ebook ketiga ini yang paling bermakna untuk saya. Ia membantu anda untuk:

+ Untuk identify (mengenalpasti) potensi diri anda sebenar

+ Apabila dah identify, anda boleh menfaatkannya untuk boost potensi diri anda

+ Cara nak boost potensi diri anda adalah dengan fokus kepada kelebihan & cuba untuk overcome kelemahan / kekurangan pada diri anda.

+ Hasilnya insya-Allah, anda akan lebih berjaya & success dalam profession / kerjaya anda.

+ Walaupun kerjaya yang anda ceburi bukanlah business, anda akan tetap berjaya dengan cara fokus pada potensi diri & baiki kelemahan diri.(Dengan kata lain, anda tetap makan gaji bukanlah bertukar menjadi towkey, anda akan tetap beroleh kejayaan.)

 

 

 

 

Untuk pengetahuan anda, jumlah keseluruhan jika anda mendapatkan produk-produk di atas dengan harga asal (secara berasingan), ianya mencecah sehingga RM300.

Namun, jika anda berminat untuk dapatkan semua produk ini(EBOOK KOMBO 3) beserta Full Pakej Bonus dibawah..

Saya berbesar hati untuk berikan anda DISKAUN, di mana anda hanya perlu INFAQ serendah RM1165 RM397 sahaja! (Anda jimat lebih RM768) untuk memiliki kesemua produk hebat ini!

Full Pakej Bonus ini juga anda akan dapat BONUS Ekslusif berikut:

BONUS Eksklusif #1:
“VIP Private Group Coaching bersama Founder – Farihan Yahya”

Tuan Farihan Yahya adalah pakar dalam bidang HR dan Pembangunan Insan. Dibawah antara testimoni TERKINI daripada ahli-ahli yang telah belajar dengan beliau.

Anda akan dimasukkan ke dalam Private VIP Group Coaching (WhatsApp/Telegram) bersama beliau seumur hidup. Bimbingan yang beliau berikan adalah selamanya. Selagi nafas masih ada.

BONUS Eksklusif #2:
“Kelas Online 40 Hari Menjadi Insan Baru 2020”

Special Kelas untuk menjadi insan baru dalam menempuh 2020. Daftar join kelas ini dengan berinfaq (Bernilai RM40). Ianya terbukti berkesan apabila batch #1 menamatkan latihan modul mereka selama 40 hari. Lihat perkongsian mereka dibawah.

Manfaat dari kelas ini :-
+ Belajar beramal dengan ebook RMR+KMR serta amalan booster selama 40 hari.

+ Bimbingan amalan dari Saya (Farihan Yahya) sendiri. 
+ Membuang ego diri dari dalam diri, mula perbaiki hubungan dengan Allah.
+ Dengar audio ini untuk penjelasan lanjut :-

[ Audio 1 ]

[ Audio 2 ]

 

BONUS Eksklusif #3:
“Software Juzuk Diri 

(Lifetime akses)”

  1. Merupakan satu platform online analisis diri untuk ketahui juzuk diri seseorang ( Juzuk 1 hingga 30).

  2. Objektifnya khas untuk tahu juzuk diri, dan asma ul husna ke berapa untuk diri kita dan ahli keluarga kita supaya kita boleh amalkan dalam hidup seharian.

  3. Asasnya, juzuk diri ini diketahui secara terus bagi seseorang yang telah hafal al-Quran seperti anak-anak tahfiz, atau hafiz-hafizah.
  4. Mereka ketahui secara sendiri juzuk berapa untuk diri mereka setelah amal dan rapat dengan al-Quran.

  5. Bagi diri kita yang belum hafal al-quran dan masih struggle nak rapat dengan al-quran ini, juzuk diri ini adalah alternatifnya. Terus kita tahu kita juzuk berapa, dan terus kita boleh amalkan membaca juzuk tersebut serta mentadabburnya.

  6. Sekiranya amalkan membaca(serta menghayati) 1 juzuk untuk diri kita, insyaAllah pelbagai perkara positif akan Allah beri pada kita.

  7. Free features update(jika kami update, anda akan terima update tersebut secara percuma) & Unlimited akses(boleh semak juzuk diri anda dan pasangan serta anak-anak anda secara percuma).

  8. Software ini tidak ada di pasaran. Terhad hanya di bawah platform e-Rezeki.my ini sahaja dan KHAS dibuka kepada siapa yang dapatkan pakej ini sahaja.

BONUS Eksklusif #4:
“Belajar Bisnes Online dibawah Projek e-Rezeki.my”

Daftar sebagai Affiliate e-Rezeki.my (Bernilai RM150). Anda akan dimasukkan ke group khas support untuk aplikasikan Ilmu Mahal iaitu teknik Permission Marketing, Konten Marketing, Super NBI, dan Tribe Marketing.

Lihat sahaja antara result anak para affiliate yang pernah buat dan sambil belajar bisnes affiliate bersama Projek e-Rezeki.my

 

BONUS Eksklusif #5:
“Terhad kepada 10 unit klien terawal Sahaja”

Ini adalah peluang terbaik untuk anda berjimat dan tambah ILMU JANA PENDAPATAN SECARA ONLINE dan mendapat Bonus Percuma.

Pelaburan ini adalah sangat rendah berbanding dengan kos untuk anda cari ilmu ini di luar sana. Anda juga dapat jimat lebih banyak wang apabila anda tahu ILMU yang betul untuk menjadikan diri sebagai Usahawan Online sebenar(ikut jalan apa yang Allah suka, dan Ilmu bisnes online yang kekal relevan sampai bila-bila : Akan di share di bawah platform e-Rezeki.my ini).

Anda klik butang dibawah ni untuk order dan miliki BONUS ISTIMEWA dan Kombo 3 ebook panduan ini sekarang.

Bayaran(infaq) anda akan terus disalurkan ke amal tabung Projek Bahtera. Ikuti Facebook Projek Bahtera disini ]

 

Pilih dan klik butang di bawah untuk buat tempahan sekarang!

Bo

Bonus 17 Ebook Bisnes Online Magnet Rezeki ini terhad jika anda dapatkan full Pakej iaitu Kombo 3 Ebook sahaja!

 

Full Pakej Kombo 3 ebook + Bonus

RM 397(Asal RM1165)

+ Workbook RMR (Rahsia Amalan 100 Hari)

+ Workbook KMR (lanjutan dari RMR)

+ Ebook RHD (Mengenal Potensi Diri+Hikmah Diri)

 

+ FREE : Kelas 40 hari Insan Baru(online)

+ FREE : Software Juzuk Diri(Lifetime)

+ FREE : Register Affiliate e-Rezeki.my + Group Khas

+ FREE : Group Support VIP

+ FREE : 17 Ebook Bisnes Online Magnet Rezeki

Half Pakej Kombo 3 ebook + Bonus

RM 310(Asal RM740)

+ Workbook RMR (Rahsia Amalan 100 Hari)

+ Workbook KMR (lanjutan dari RMR)

+ Ebook RHD (Mengenal Potensi Diri+Hikmah Diri)

 

+ FREE : Kelas 40 hari Insan Baru(online)

+ FREE : Software Juzuk Diri(Lifetime)

+ FREE : Register Affiliate e-Rezeki.my + Group Khas

+ FREE : Group Support VIP

Basic Pakej Kombo 3 ebook

RM 250(Asal RM600)

+ Workbook RMR (Rahsia Amalan 100 Hari)

+ Workbook KMR (lanjutan dari RMR)

+ Ebook RHD (Mengenal Potensi Diri+Hikmah Diri)

 

+ FREE : Register Affiliate e-Rezeki.my + Group Khas

+ FREE : Group Support VIP

“Ya Allah, jika apa yang aku jual ini dapat memberi manfaat kepada pelanggan ini, engkau bukakanlah hatinya untuk membeli denganku.”

“Tetapi jika tidak ya Allah, redhakan lah aku dan Engkau datangkanlah mereka yang lain yang memerlukan manfaat dari apa yang aku jual ini ya Allah”

✓ PERCUMA! Ebook Panduan Rahsia Magnet Rezeki(RMR) & Ebook Panduan Survival Semasa Covid-19.

Isi form di bawah untuk dapatkan ebook tersebut:

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

e-Rizq.my will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.