PAKEJ PROMOSI 15.3 SALE 2020!

 

Tawaran istimewa ini ditutup pada 11.00Malam Ahad 15-Mac-2020 sahaja!

Dapatkan offer ini sebelum ditutup!

Hai, saya Farihan Yahya. Sempena tahun 2020 ini saya berbesar hati melancarkan tawaran Pakej Promosi 15.3 2020 untuk SPECIAL KOLEKSI PRODUK DIGITAL saya. Hasil jualan ini akan disalurkan terus ke amal Tabung Projek Bahtera. [ Ikuti Facebook Projek Bahtera disini ]

Pakej ini sebenarnya hasil gabungan susunan beberapa produk digital yang telah lengkap untuk membantu menyelesaikan masalah hidup  berkaitan rezeki dan perbaiki semula hubungan dengan tuhan(Menjadikan diri anda super Magnet Rezeki).

Saya akan mendedahkan kepada anda bagaimana untuk anda memulakan hidup baru pada tahun 2020 ini melalui pakej lengkap yang terhad ini.

Pakej lengkap ini mengandungi beberapa produk digital berikut:

Tapi sebelum saya teruskan, saya nak maklum, orang terawal dapatkan Pakej Interim Sale( 15.3 ) ini akan dapat :-

4 orang TERAWAL akan dapat EKSLUSIF COACHING Online bersama Team saya cara untuk lancarkan rezeki yang tersekat dalam masa 1 minggu.

 

Ini bukan satu janji, tapi satu ikhtiar untuk anda lebih jelas dimana langkah yang perlu anda kenalpasti dan ubah perbaiki supaya ianya selesai.

Khas kepada 4 orang yang dapatkan pakej ini dengan pantas!

Team Saya akan hubungi anda (personel) untuk set tarikh & masa yang anda available untuk Online(sama ada online streaming @ Phone Call @ Skype @ Zoom Apps ) selama 1 jam.


Ebook Rahsia Magnet Rezeki(RMR)
(Harga Asal RM50)

Ebook amalan asas ini akan membantu anda untuk (ebook ini umpama Foundation Bisnes):
  • Melaksanakan amalan yang amat dituntut oleh Allah secara mudah dan tersusun
  • Apabila anda mula melaksanakan amalan dalam ebook ini, anda akan rasai sendiri ketenangan jiwa, perubahan hidup yang lebih positif dan diri anda akan menjadi super magnet rezeki.
  • Ebook ini lain dari yang lain, iaitu short, sharp & simple. Tiada meleret-leret, tiada pusing-pusing. Straight to the point terus. Segala amalan dalam ebook ini adalah cara kita untuk ambil perhatian Allah.
  • Kekuatan sebenar bukan pada ebook ini, tapi pada amalan anda sejurus sahaja anda baca, amalkan dan bersilaturahim(bernetworking+bertanya) didalam group support RMR.
  • Basic amalan untuk selesai belenggu hutang dan bagaimana menarik RM3000 melutut ke kaki anda dengan berjasa kepada Allah dahulu, juga terdapat dalam halaman muka surat 21 hingga 24 iaitu point amalan ke 13 dan 14.

INFAQ SEKALI, UNTUNG BANYAK KALI!

DENGAN SATU PELABURAN MAMPU MILIK, ANDA DAH BOLEH BUAT UNTUNG BERKALI-KALI. 

DUNIA DAN AKHIRAT.

 


Group Support VIP RMR(Lifetime)
(Harga Asal RM150)

  • Bimbingan berterusan dari Saya sendiri (Farihan Yahya)
  • Ilmu dan bersilaturahim(bernetworking) secara berjemaah yang positif untuk saling ingat mengingati, juga melaksanakan amalan dari ebook secara ramai-ramai
  • Mudah untuk mendapatkan konsisten apabila melaksanakan secara berjemaah
  • Ilmu baru dari semasa ke semasa dikongsikan terus menerusi Group Ekslusif khas ini.


Kelas(online) 40 hari Insan Baru Menjelang 2020(Lifetime)
(Harga Asal RM40)

Special Kelas untuk menjadi insan baru dalam menempuh 2020. Terbukti berkesan apabila batch #1 menamatkan latihan modul mereka selama 40 hari. Lihat perkongsian mereka dibawah.

  • Dapatkan Pakej Interim Sale ini, anda automatik boleh sertai Kelas 40 hari batch #2 ini.(*selagi kuota masih ada)
  • Anda akan dapat sertai FB Close Group Khas setelah tamat dan berjaya laksanakan task modul amalan 40 hari & Lengkap syarat asasnya.
  • FB Close Group ini akan disajikan dengan Unlimited Ilmu dari saya (Farihan Yahya) dan ber FB Live Ekslusif setiap jumaat.
  • Sangat sesuai untuk anda yang nekad untuk ubah diri dan keluarga bermula awal tahun 2020 ini.
  • Amalan asas dalam modul 40 hari ini adalah dari ebook RMR+KMR.
  • FAQ 40 hari boleh dirujuk di link ini(klik sini)


Software Juzuk Diri (Lifetime)
(Harga Asal RM100)

  • Merupakan satu platform online analisis diri untuk ketahui juzuk diri seseorang ( Juzuk 1 hingga 30).
  • Objektifnya khas untuk tahu juzuk diri, dan asma ul husna ke berapa untuk diri kita dan ahli keluarga kita supaya kita boleh amalkan dalam hidup seharian.
  • Asasnya, juzuk diri ini diketahui secara terus bagi seseorang yang telah hafal al-Quran seperti anak-anak tahfiz, atau hafiz-hafizah. Mereka ketahui secara sendiri juzuk berapa untuk diri mereka setelah amal dan rapat dengan al-Quran.
  • Bagi diri kita yang belum hafal al-quran dan masih struggle nak rapat dengan al-quran ini, juzuk diri ini adalah alternatifnya. Terus kita tahu kita juzuk berapa, dan terus kita boleh amalkan membaca juzuk tersebut serta mentadabburnya.
  • Sekiranya amalkan membaca(serta menghayati) 1 juzuk untuk diri kita, insyaAllah pelbagai perkara positif akan Allah beri pada kita.
  • Free features update(jika kami update, anda akan terima update tersebut secara percuma) & Unlimited akses(boleh semak juzuk diri anda dan pasangan serta anak-anak anda secara percuma).
  • Software ini tidak ada di pasaran. Terhad hanya di bawah platform e-Rizq.my ini sahaja dan KHAS dibuka kepada siapa yang dapatkan pakej ini sahaja.


Database 100k + PLR Ebook
(Harga Asal RM397)

  • Dapatkan 100 Ribu Nombor Telefon NICHE KESIHATAN, KECANTIKAN, MAKANAN, FASHION, GADJET DAN DECORATION
  • 5 niche nombor dalam database 100k nombor untuk custom look alike.
  • 270 Koleksi ebook Digital Bahasa Melayu untuk letopkan jualan anda
  • Antaranya blogging, affiliate marketing, video marketing, email marketing, penulisan artikel, panduan ebook, pemasaran, forum dan sebagainya.
  • Jika anda seorang blogger niche-niche ini boleh dijadikan tajuk dalam penulisan blog anda!
  • Anda boleh edit, olah dan jadikan ia produk anda. Letak nama anda sebagai penulis ebook dan jual semula dengan versi baru
  • Anda boleh jadikan ia bonus kepada pelanggan anda. Anda juga boleh tawarkan bonus melalui program affiliate yang anda sertai
  • Dengan ebook yang banyak ini anda tak perlu lagi susah-susah untuk fikirkan content untuk blog anda. Copy sahaja dan publish!
  • Gunakan 100k nombor telefon untuk buat custom audience lookalike dan retarget semula mengikut niche. Boleh juga blast guna wasap blaster.


Software Copywriting Generator(Lifetime)
(Harga Asal RM150)

  • Satu akaun akses software copywriting generator untuk mudahkan anda membuat ayat jualan.
  • Generate automatik ayat jualan secara terus setelah anda masukkan info produk/service anda
  • Unlimited akses, Unlimited create(generate) ayat jualan
  • Boleh akses software ini dimana sahaja menggunakan handphone atau computer anda
  • Free Upgrade features(anda akan terima update tersebut secara percuma tanpa perlu kos tambahan)
  • Software ini tidak ada di pasaran. Terhad hanya di bawah platform e-Rizq.my ini sahaja. KHAS dibuka untuk PAKEJ INTERIM SALE ini sahaja.


Sistem 2-Tier Affiliate e-Rizq.my(1 Akaun)
(Harga Asal RM150)

  • Satu akaun akses sebagai affiliate Projek e-Rizq.my 2-tier komisyen
  • Menggunakan aplikasi teknik Content Marketing, Permission Marketing, Super NBI, dan Tribe Marketing dalam Affiliate e-Rizq.my ini.
  • Generate Content beserta link affiliate di dalam Content Generator untuk di share di media sosial setiap hari.
  • Content berbeza setiap hari.
  • Group support diberikan dan bahan(gambar dan Content) di kongsikan setiap hari pada jam 6.30am, 10.00am, 12.30pm, 3.00pm, 8.30pm
  • HQ juga akan buat Promosi serentak bersama affiliate dan bahan promosi disediakan.(secara berkala).
  • Reward dan insentif tambahan dari HQ yang lumayan kepada semua affiliate eR

Promosi Macam Ni Jarang-Jarang Dibuat. Jangan Lepaskan Peluang !

Siapa yang SESUAI untuk berinfaq dan memiliki kesemua koleksi ini?

1. Anda yang belum pernah rasa tenang dalam hidup

2. Anda yang nekad nak ubah hidup dan bebas hutang

3. Anda yang nak mula bimbing diri dan ahli keluarganya menjadi lebih baik

4. Anda yang hendak buang ego diri, nak belajar ilmu asas kehidupan mengikut jalan yang Allah redhai.

5. Anda yang sudi berkorban sedikit masa tidur anda, dan nekad untuk mula bangun tahjud.


Siapa yang TAK SESUAI untuk berinfaq dan miliki kesemua koleksi ini?

1. Orang yang Malas nak "take action".
2. Orang yang nak kaya cepat & malas usaha
3. Orang yang ego tinggi melangit tapi tak sedar diri, sukar nak belajar dari kesilapan lalu.
4. Orang yang sekadar nak buat koleksi ebook tanpa ada sedikit pun niat nak amalkan ilmu ini.
5. Orang yang rasa diri sudah baik, sudah kenal potensi diri dan sudah berjaya bina laluan akhirat yang jelas.
6. Orang yang sudah dapat konsisten infaq(sedekah) RM5000 setiap hari sebelum subuh tanpa culas.

JUMLAH KESELURUHAN UNTUK DAPAT KESEMUA KOLEKSI INI SEBELUM DITUTUP MALAM NI BERNILAI LEBIH 2 RIBU RINGGIT JIKA ANDA DAPATKAN SECARA BERASINGAN..(JIKA KAMI BUKA JUALAN LAGI LAH…TU PUN TAK TAHU BILA..)

TAPI TUNGGU DULU! ADA LAGI BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Berapakah Harga Bagi Pakej Promosi InterimSale Ini?

 

Secara ringkas, dengan pakej ini anda boleh mendapatkan produk-produk digital yang berkualiti pada harga yang super special murah!

Pasti ramai yang tertanya-tanya berapa harga yang saya akan letakkan bagi produk-produk di atas?

Baiklah secara kasar harga-harga produk ini ialah berjumlah RM2037!

Hari ini saya berbesar hati untuk berikan anda harga istimewa.

RM2037 RM197 Sahaja!

 

(Anda jimat sebanyak RM1880 jika anda infaq sekarang!)

Ya, dengan hanya bermodalkan RM167 sahaja, anda akan memperolehi kesemua produk hebat di atas dan anda boleh terus belajar bagaimana ingin memulakan & hijrah diri(kewangan) bagaimana untuk menjadikan diri anda sebagai Super Magnet Rezeki cara Allah. Bayaran(infaq) anda akan terus disalurkan ke amal tabung Projek Bahtera.

Tawaran istimewa ini HANYA DIBUKA sehingga PADA  15/3/2020 ( Sehingga jam 11.00PM Sahaja ). Jangan bertangguh!

Klik butang dibawah untuk grab pakej terhad ini sekarang.

 

“Ya Allah, jika apa yang kongsi ini dapat memberi manfaat kepada pelanggan ini, engkau bukakanlah hatinya untuk berinfaq.”

“Tetapi jika tidak ya Allah, redhakan lah aku dan Engkau datangkanlah mereka yang lain yang memerlukan manfaat dari apa yang aku kongsikan ini ya Allah”

Pakej Promosi InterimSale!

 

Gold InterimSale 2020

RM197

Gold Pakej InterimSale :-
++Bonus 17 Ebook Affiliate Magnet Rezeki
++Apps Konten Viral

Basic InterimSale 2020

RM167

Normal Pakej InterimSale

++Bonus 17 Ebook Affiliate Magnet Rezeki

✓ PERCUMA! Ebook Panduan Rahsia Magnet Rezeki(RMR) & Ebook Panduan Survival Semasa Covid-19.

Isi form di bawah untuk dapatkan ebook tersebut:

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

e-Rizq.my will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.