Dapatkan Ebook dan 5 BONUS PERCUMA Sambil Berinfaq!

Khas untuk anda yang akan terima SMS dari kami sahaja!

Jualan panduan ini hanya dibuka [3 jam] pada hari AHAD (15hb Disember 2019). Hanya dari pukul 8 malam sampai 11.00 malam saja.

Servis SMS reminder 100% percuma!

Anda boleh dapat reminder SMS sebanyak 3 kali daripada team [e-Rezeki.my], apabila jualan telah dibuka.

Servis ini saya sediakan supaya anda boleh grab offer ini secepat mungkin apabila jualan dibuka.

“Sahaja aku menyertai infaq ilmu ini kerana Allah Taala”

Saya nak ajak anda berinfaq boleh?

Assalamualaikum dan salam sejahtera saya ucapkan.

Nama saya Farihan Yahya.

Saya merupakan Founder Projek e-Rezeki.my ini.

Satu platform yang saya bina untuk semua.

Khusus membawa insan diluar sana untuk kembali hidup bertuhan dan membantu menyelesaikan masalah rezeki.

Zaman poyo saya dah habis. Baki sisa hidup saya sekarang ini, saya akan manfaatkan sebaik mungkin untuk berkongsi ilmu yang ada secara optimum.

Anda sudah sampai ke website ini. Tapi saya bukan mahu menjual.

Saya ingin menjemput anda untuk berinfaq sambil mengamalkan ilmu yang saya akan berikan sebagai bonus nanti.

 
INFAQ ANDA AKAN 100% DISALURKAN KE AKAUN AKTIVITI HARIAN DAN MINGGUAN PROJEK BAHTERA INI. Infaq ini semata-mata untuk mendidik diri anda untuk mula hijrah diri dan berubah dengan cara melepaskan(wang) untuk di salurkan kepada anak-anak tahfiz di 3 buah sekolah & ahli kariah masjid(4 buah masjid) setiap minggu dibawah kelolaan aktiviti Projek Bahtera ini.

EKSLUSIF TERHAD 8 orang TERAWAL berinfaq akan dapat coaching bersama saya, cara lancarkan rezeki yang tersekat dalam masa 1 minggu.

Ini bukan janji, tapi usaha dan tawakkal yang memang dituntut. Khas kepada 8 orang yang dapatkan pakej ebook Rahsia Magnet Rezeki ini dengan pantas, apabila kami buka tawaran ini. (Ada 5 lagi bonus eksklusif dan terhad bernilai ratusan ringgit).
Antara insan yang dapatkan coaching baru-baru ini.


5 Sebab kenapa anda perlu memiliki Ebook Rahsia Magnet Rezeki ini

Ebook amalan asas ini akan membantu anda untuk (ebook ini umpama Foundation Bisnes):
  • Melaksanakan amalan yang amat dituntut oleh Allah secara mudah dan tersusun
  • Apabila anda mula melaksanakan amalan dalam ebook ini, anda akan rasai sendiri ketenangan jiwa, perubahan hidup yang lebih positif dan diri anda akan menjadi super magnet rezeki.
  • Ebook ini lain dari yang lain, iaitu short, sharp & simple. Tiada meleret-leret, tiada pusing-pusing. Straight to the point terus. Segala amalan dalam ebook ini adalah cara kita untuk ambil perhatian Allah.
  • Kekuatan sebenar bukan pada ebook ini, tapi pada amalan anda sejurus sahaja anda baca, amalkan dan bersilaturahim(bernetworking+bertanya) didalam group support RMR.
  • Basic amalan untuk selesai belenggu hutang dan bagaimana menarik RM3000 melutut ke kaki anda dengan berjasa kepada Allah dahulu, juga terdapat dalam halaman muka surat 21 hingga 24 iaitu point amalan ke 13 dan 14.

BERINFAQ SEKALI, UNTUNG BANYAK KALI!

DENGAN SATU PELABURAN MAMPU MILIK, ANDA DAH BOLEH BUAT UNTUNG BERKALI-KALI. 

DUNIA DAN AKHIRAT.

 

5 Free gift khas bernilai RM1,646 untuk anda yang pantas  berinfaq, apabila Offer ini dibuka!

1. FREE : Ebook Rahsia Kelancaran Menjemput Rezeki

Ebook ini akan bantu anda untuk (ebook ini umpama toolbox):
  • Memudahkan perjalanan hidupan seharian anda dan kelancaran rezeki masuk setiap saat.
  • Ebook ini adalah lanjutan daripada ebook Rahsia Magnet Rezeki(RMR) diatas. Setelah anda amalkan RMR, anda boleh upgrade amalan anda dengan cara yang lebih advance dan mudah. Ilmu tersebut ada dikongsikan ebook Kelancaran Magnet Rezeki(KMR) ini.
  • Sebenarnya apabila anda upgrade amalan anda mengikut panduan dalam KMR ini, sebenarnya anda upgrade hubungan anda lebih rapat dengan Allah. Anda akan rasai ilmu ini akan melengkapkan kehidupan seharian anda.
  • Anda akan rasai sendiri Allah bantu anda setiap hari, setiap saat, dengan itu anda berasa lebih gembira, dan penuh bersyukur kerana ianya terjadi bukan sia-sia.

2. FREE: Ebook Rahsia Hikmah Diri

Ebook ini yang paling bermakna untuk saya ( Ebook ini Umpama Booster ). Ia membantu anda untuk:
  • Untuk identify (mengenalpasti) potensi diri anda sebenar
  • Apabila dah identify, anda boleh menfaatkannya untuk boost potensi diri anda
  • Cara nak boost potensi diri anda adalah dengan fokus kepada kelebihan & cuba untuk overcome kelemahan / kekurangan pada diri anda.
  • Hasilnya insya-Allah, anda akan lebih berjaya & success dalam profession / kerjaya anda.
  • Walaupun kerjaya yang anda ceburi bukanlah business, anda akan tetap berjaya dengan cara fokus pada potensi diri & baiki kelemahan diri.(Dengan kata lain, anda tetap makan gaji bukanlah bertukar menjadi towkey, anda akan tetap beroleh kejayaan.)

3. FREE: Pendrive 16GB USB 3.0

  • Pendrive bersaiz kapasiti 16GB 1 - USB Drive ini anda boleh gunakan untuk simpan segala fail ebook dan koleksi nota audio untuk anda dengar didalam kereta.
  • Berserta fail ebook Rahsia Kelancaran Magnet Rezeki
  • Dan berserta fail bonus ebook Rahsia Hikmah Diri di dalam pendrive ini
  • Kami akan pos secara berasingan. Tapi untuk anda, 100% percuma.

4. FREE: Jam Alarm Digital

  • Jam ini berlampu pada permukaan paparan jam ini
  • Sesuai diletakkan di bilik tidur.
  • Terdapat alarm dan Calendar
  • Juga terdapat fungsi suhu semasa (persekitaran).
  • Sangat sesuai digunakan untuk alarm kejutkan anda bangun tahajud.

5. FREE: Group Support VIP RMR+KMR+RHD

  • Bimbingan berterusan dari Farihan Yahya
  • Ilmu dan bersilaturahim(bernetworking) secara berjemaah yang positif untuk saling ingat mengingati, juga melaksanakan amalan dari ebook secara ramai-ramai
  • Mudah untuk mendapatkan konsisten apabila melaksanakan secara berjemaah
  • Ilmu baru dari semasa ke semasa dikongsikan terus menerusi Group Ekslusif khas ini.

JOM DENGAR APA KATA MEREKA YANG DAH DAPATKAN KOLEKSI EBOOK INI DAN MENGAMALKANNYA

BERAPA YANG ANDA PERLU LABUR UNTUK DAPATKAN ILMU TERMASUK 5 FREE BONUS NI?

RM555.00 SAHAJA

Ye! Hanya RM 555 sahaja yang anda perlu Infaqkan untuk dapatkan ebook ini dan Bonus Free yang terhad ini sepenuhnya!
 

Saya dah beritahu awal tadi.

Ebook ini bukan untuk dijual.

Kalau ikutkan, harga bagi ebook ini beserta 5 bonus

+ Ebook Rahsia Magnet Rezeki – RM50. 

+++ FREE : Ebook Rahsia Kelancaran Menjemput Rezeki – RM60

(Limited edition. Dah tak dijual lagi) 

+++ FREE : Ebook Rahsia Hikmah Diri – RM180

(Juga limited edition. Dah tak dijual lagi)

+++ FREE : Pendrive 16GB USB 3.0 (+Penghantaran) beserta bonus ekslusif tambahan– RM72

+++ FREE : Jam Alarm Digital (+Penghantaran)– RM43

+++ FREE : Group Whatsapp Support VIP RMR+KMR+RHD (Ilmu berbeza, seumur hidup)– RM150
 

 

SUPER BONUS jika anda berinfaq pantas dan menjadi antara 8 orang terawal, anda akan dapat ekslusif “Coaching” bersama saya bernilai lebih RM1000.

Siapa yang SESUAI untuk berinfaq dan memiliki kesemua koleksi ini?

1. Anda yang belum pernah rasa tenang dalam hidup

2. Anda yang nekad nak ubah hidup dan bebas hutang

3. Anda yang nak mula bimbing diri dan ahli keluarganya menjadi lebih baik

4. Anda yang akan buang ego diri, nak belajar ilmu asas kehidupan mengikut jalan yang Allah redhai.

5. Anda yang sudi cuba berkorban sedikit masa tidur anda, untuk mula bangun tahjud.


Siapa yang TAK SESUAI untuk berinfaq dan miliki kesemua koleksi ini?

1. Orang yang Malas nak "take action".
2. Orang yang nak kaya cepat & malas usaha
3. Orang yang ego tinggi melangit tapi tak sedar diri taknak belajar dari kesilapan lalu.
4. Orang yang sekadar nak buat koleksi ebook tanpa ada niat nak amalkan pun ilmu ini.
5. Orang yang rasa diri sudah baik, dah kenal sebenar-benar diri dan solat 5 waktu dah dapat khusyuk.
6. Orang yang yakin rasa wuduk dia ambil tu dah betul dah.

JUMLAH KESELURUHAN UNTUK DAPAT KESEMUA KOLEKSI INI SEBELUM JAM 11.00 MALAM NI BERNILAI LEBIH 1 RIBU RINGGIT JIKA ANDA DAPATKAN SECARA BERASINGAN..(JIKA KAMI BUKA JUALAN LAGI LAH…TU PUN TAK TAHU BILA..)

TAPI TUNGGU DULU! ADA LAGI BERITA BAIK UNTUK ANDA!
Untuk waktu terhad ni, dapatkan PRE-ORDER SEKARANG ! Anda hanya perlu INFAQKAN sebanyak 
 

HANYA RM197 SAHAJA

(save rm358)

Yang pastinya OFFER ini ditutup tepat Jam 11 malam ini [15hb Disember 2019].

Grab sekarang!


Pre-Order (RM197) AKAN DITUTUP serta merta setelah Kuota dibuka penuh.

Macam mana saya nak tahu dan ingat bila jualan dah dibuka?

Anda boleh dapat reminder SMS sebanyak 3 kali daripada team saya, apabila jualan dah dibuka.

Servis ini saya sediakan supaya anda boleh grab offer ini secepat mungkin apabila PRE-ORDER dibuka.

Servis SMS reminder 100% percuma!

15hb Disember 2019 [ 8 - 11 MALAM SAHAJA ]

PRE-ORDER – RM 197.00

Dibuka Quota terhad 150 Terawal sahaja!

5/5

TARIKH AKAN DIUMUMKAN KEMUDIAN

PROMO – RM 290.00

Dibuka Quota HANYA 100 Terawal sahaja!

5/5

TARIKH AKAN DIUMUMKAN KEMUDIAN

NORMAL – RM 555.00 RM450.00

Dibuka Quota HANYA 100 Terawal sahaja!

5/5

“Ya Allah, jika apa yang kongsi ini dapat memberi manfaat kepada pelanggan ini, engkau bukakanlah hatinya untuk berinfaq.”

“Tetapi jika tidak ya Allah, redhakan lah aku dan Engkau datangkanlah mereka yang lain yang memerlukan manfaat dari apa yang aku kongsikan ini ya Allah”

✓ PERCUMA! Ebook Panduan Rahsia Magnet Rezeki(RMR) & Ebook Panduan Survival Semasa Covid-19.

Isi form di bawah untuk dapatkan ebook tersebut:

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

e-Rizq.my will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.