"Mari Saya Tunjukkan Fakta Peroleh Rezeki Cara Sebenar-Benarnya Dalam Dunia Ini!"

[Wow-Herd-Effects id=2]
photo6192892217614510228

Bismillah.

Assalammualaikum & hai

Salam perkenalan, saya Farihan Yahya.

Untuk pengetahuan anda, saya sudah menjalankan perniagaan lebih daripada 15 tahun.

Pelbagai pengalaman rasa jatuh bangun yang telah saya lalui. Melalui pengalaman itu, saya ingin kongsikan dengan anda cara jalan penyelesaian bagi mendapat rezeki melimpah ruah dan tanpa putus. Cara ini, saya sendiri dah lalui dan amalkan.

Bukan saya sahaja telah RASA menerima rezeki seperti ini. Sahabat-sahabat kita yang lain turut sama. Jom baca perkongsian RASA mereka hasil daripada mengamalkan panduan Rahsia Magnet Rezeki(Workbook Rahsia Amalan 100 hari) + Kelancaran Magnet Rezeki(KMR). Kunci utamanya adalah ‘memberi(bersedekah) yang terbaik’.

Banyak lagi perkongsian dari sahabat-sahabat anda yang telah yakin dan percaya. Mereka telah melalui dan merasakan KEBESARAN ALLAH melalui rezeki yang Allah beri pada mereka. Bertimpa-timpa tanpa di sangka-sangka.

Panduan yang telah saya susun dalam RMR ini sekadar ilmu sahaja. Kekuatan sebenar bukan terletak pada ilmu ini, kekuatan sebenar terletak pada AMALAN DARIPADA ILMU INI.

Semua rezeki datang dengan izin Allah. Kita selesaikan urusan Allah, InsyaAllah Allah selesaikan segala urusan kita.

Baik, yang ini perkongsian RASA terakhir yang saya nak kongsikan dengan anda.

Moga segala perkongsian RASA ini akan membuatkan anda ingin berubah dan yakin akan Rezeki datang dari Allah. Daripada Allah, Untuk Allah, Kerana Allah.

Terima kasih kerana menghayati perkongsian RASA dari sahabat kita yang telah mengamalkan amalan dari Workbook RA100 Hari ini.

Hidup ini singkat, saya sendiri Allah sudah beri RASAi sendiri MATI sewaktu saya koma tahun lepas(2018) selama 5 hari. Ini Allah beri hidup semula, tanggungjawab saya untuk memakmurkan insan, memberi sehabis baik sebelum saya kembali terus kepada NYA.

Anda sampai di perkongsian ini disebabkan Allah yang hadirkan anda disini. Percayalah. Tidak bergerak satu zarah pun melainkan dengan kehendak NYA. Kehendak ALLAH.

Rezeki sebenar Allah hadirkan kepada kita semua, bukan terletak pada wang ringgit. Tetapi pada peluang dan jalan, kerana pada peluang dan jalan itu, akan beroleh bermacam manfaat lain lagi. Harta dan wang ringgit hanya sebahagian kecil sahaja.

Adakah anda ingin berubah? 

Anda boleh terus klik butang “SAYA NAK BERUBAH!” dibawah untuk terus melakukan Infaq. Infaq ini akan disalurkan 100% kepada tabung aktiviti PROJEK BAHTERA, dan pengurusan & selenggara plaform e-Rezeki ini dan anda akan dapat Workbook(ebook) ini beserta BIMBINGAN BERTERUSAN daripada saya seperti sahabat kita diatas.

Tapi,

Saya buka bagi sesiapa yang ingin dapatkan Workbook Rahsia Amalan 100 Hari(RMR) ini beserta Lanjutan daripada workbook ini iaitu Rahsia Kelancaran Magnet Rezeki(KMR) dengan pakej kombo special sehingga sebelum jam 11.00 Malam ini sahaja.

Klik butang dibawah sekarang.

BUTANG TAWARAN INI AKAN DITUTUP LAGI :

RMR : Amalan asas menjadikan diri kita super magnet rezeki. Segala ilmu ini saya telah amalkan sendiri dan rasa sendiri dahsyatnya Rezeki Allah beri, dan itu saya susun semula untuk mudah praktikal bagi anda semua.

KMR : Lanjutan ilmu dari RMR, amalan yang lebih advance menjadikan rezeki lancar tanpa putus. Ilmu baru yang tiada dalam RMR.

PS: Semua amalan dalam workbook ini sekadar amalan, ilmu sebenar yang patut anda tahu dan faham adalah hikmah disebalik amalan yang anda laksanakan itu. Ilmu itu anda akan dapat apabila berada di dalam komuniti VIP Alumni RMR + KMR. Pembelajaran, Didikan dan bimbingan sepanjang hayat didalam komuniti ini oleh saya sendiri. Untuk baca kisah bagaimana platform ini dibina, ilmu apa yang bakal anda pelajari, boleh klik butang dibawah sekarang :

✓ PERCUMA! Ebook Panduan Rahsia Magnet Rezeki(RMR) & Ebook Panduan Survival Semasa Covid-19.

Isi form di bawah untuk dapatkan ebook tersebut:

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

e-Rizq.my will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.